Ako viete že únik vody je vašim problémom?

Únik vody je dosť často používaný pojem pod ktorým si človek predstavuje unikajúcu vodu z nejakého nášho domáceho zariadenia, objektu alebo potrubia. Únik vody môže nastať v akomkoľvek obývateľnom objekte či už sa jedná o byt alebo o únik vody v rodinnom dome. Únik vody sa nesie v znamení 2 hlavných faktoroch.

detekcia uniku vody bratislava

Prvým faktorom je nebezpečenstvo:
Pokiaľ sa únik vody deje v nejakom potrubí ktoré je uschované za nejakou stenou tak to môže byť veľmi nebezpečné. Ak uniká napríklad voda cez nejakú škárku ktorá sa neustále zväčšuje, môže potrubie následne prasknúť a poraniť vás alebo vašich blízkych. Je tu veľa aspektov ktoré sú nebezpečné pri takomto úniku vody, toto patrí napríklad medzi najčastejšie prípady. Únik vody si treba všímať pokiaľ spozorujete čo i len najmenšiu anomáliu alebo náznak, treba okamžite kontaktovať technikov.

Druhým faktorom je neočakávaná finančná záťaž:
Pokiaľ nemáte podozrenie na žiadny únik vody ako to bolo opísane v prvom faktore tak naozaj žiadny únik vody nemáte, no predsa ak sa niečo náhodou deje niekde za vašou stenou a vy o tom nemáte prehľad prichádzate o peniaze. Prišlo vám mesačné vyúčtovanie a niečo na ňom nesedí? Ste si istý svojou spotrebou ale čísla na faktúre ukazujú niečo iné? V tom prípade je nutné zavolať našich technikov na detekciu úniku vody. Pokiaľ budete tento fakt a nedoplatky ignorovať, tak na konci roka zistíte že vďaka vášmu ľahostajnému postoju ste prišili o ojazdený Passat alebo o nezabudnuteľnú dovolenku niekde pri mori.

Pokiaľ vám teda chodia faktúry ktoré sa vám nepozdávajú a bývate v staršej domácnosti neváhajte a zavolajte si technikov ktorý problém vyriešia. Detekciu úniku vody vykonávame už viac ako 20 rokov a stojí za nami spokojná základňa klientely so zručnými odborníkmi.

unik vody v rodinnom dome, detekcia a opravaunik vody, mokre steny
Táto diagnostika úniku vody sa dá vykonávať v podstate všade. Či sa už jedná o kúrenie, rozvody, kanalizáciu alebo potrubie. Únik sme schopný vďaka našim novodobým nástrojom zamerať hneď či sa už jedná o interiér alebo exteriér. Naše metódy sú osvedčené a nespôsobia vám žiadne vedľajšie škody.

Ak máte podozrenie pre únik vody neváhajte a kontaktujte odbornú pomoc.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *