Únik vody sa môže v domácnosti kedykoľvek objaviť ..

Únik vody sa môže v domácnosti kedykoľvek objaviť a dôvod, prečo sa začína, môže byť z rôznych dôvodov. Ako odborníci na detekciu a opravu netesností dokáže presne a rýchlo lokalizovať  zdroj toku vody a implementovať trvalé riešenie a metódy ako tomu celému predísť.

mokre flaky na stene unik vody

mokre flaky na stene unik vody

Špecializujeme sa aj na opravy podzemných potrubí rozvodov teplej a studenej vody v dome alebo v byte. Bez ohľadu na to, kde sa únik nachádza, môžeme ho rýchlo nájsť poškodené potrubie – kde k nemu dochádza, a opraviť problém.

Náš tím je zložený z odborníkom na riešenie netesných spojov a akéhokoľvek iného typu netesnosti v okolí domu alebo v jeho okolí. Naša služba vyhladávania únikov a defoktov na potrubí je vykonávaná technikmi, ktorí rýchlo identifikujú únik vody v potrubí, aby ste sa vyhli akémukoľvek ďalšiemu zbytočnému búraniu. Ak váš kotol stráca tlak, môže to byť znakom netesnosti. Nízky tlak v systéme vyžaduje neustále pridávanie vody na udržanie tlaku. Niekedy aj keď fyzicky nevidíte unikajúcu vodu, k úniku môže dôjsť v podlahe. Voda sa môže vplyvom tepla vypariť.

Detekcia úniku vody v Bratislave a okolí. Nie je to však len samotný kotol, ktorý môže spôsobiť netesnosť, ktorú je potrebné opraviť. Vaše odpadové potrubie môže byť niekedy náchylné na netesnosti a náš tím sa na to môže pozrieť bližšie s minimom problémov. Napríklad použitím inspekčnej kamery do potrubia alebo termovíznej kamery. Ak zaznamenáte únik v potrubí alebo  mokré steny, pomocou nášho špecializovaného termovízneho zariadenia identifikujeme jeho zdroj a nájdeme riešenie ako daný problém odstrániť.

poskodene potrubie unikajuca voda vyhladavanie unikov vody

poskodene potrubie unikajuca voda vyhladavanie unikov vody

Môžme tiež pomôcť s únikmi pretečenia, netesnými nádržami a problémami s únikmi týkajúcimi sa toaliet, vaní a vodovodných kohútikov v domácnosti alebo aj v komerčných prietoroch firiem a predajní. A ak dôjde k úniku z hlavného potrubia, môžete sa spoľahnúť na to, že únik nájdeme a opravíme ho. Detekciu úniku vody vykonávame už dlhé roky a radi sa s Vami podelíme o naše dlhoročné skúsenosti ktoré sme nadobudli.

Ak máte podozrenie, že máte únik vody a chcete si zarezervovať stretnutie s technikom, zavolajte nám na telefonne číslo 0903 015 999 alebo požiadajte o konktrétny termín prostredníctvom nášho mailového formuláru na našej webovej stranke.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *